EETCAFE SONNEVELD

EETCAFE SONNEVELD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 21 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Sonneveld. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 6:53 Ik ben een Thaise kook ,ik houd van eten en Hollandse keuken is mij favorieten! ik wil zeggen! ,Het eten is super goed ! 5 star verdien jullie en thuisbezorgd ook!! Dank u wel voor lekker eten:)
14 jun 2022 om 19:01 Er is een klein aantal plekken waar je stamppot kunt bestellen maar Sonneveld is de beste. Porties zijn alleen wat klein, maar dan bestellen we 3 porties voor twee personen.
13 mrt 2022 om 18:20 Alles prima
1 okt 2021 om 21:30 De bestelling is er nog niet. 2 en een half uur later... En dit ligt niet aan het restaurant, zij besteden de bezorging uit bij thuisbezorgd. Zeer ontevreden over thuisbezorgd op dit moment
29 apr 2021 om 21:07 Andijvie stampot met huisgemaakte balgehakt super lekker
2 apr 2021 om 15:51 De Spareribs waren weer heerlijk!
12 mrt 2021 om 19:11 Het eten was goed, maar wel een weinig voor de prijs. Tevens mis ik iets van groente.
5 feb 2021 om 5:52 Goede maaltijd erg verzorgd en een top bezorging. Het restaurant hanteert ook een overzichtelijke kaart voor het thuisbezorgen.
20 dec 2020 om 20:57 goed eten
12 nov 2020 om 11:02 Eten was super !
13 sep 2020 om 20:47 Veel eten. Lekkere frisse salade bij Lazagne. Naar mijn idee wel instant kruiden en sauzen. Ben ik geen fan van.
3 sep 2020 om 19:54 Echt een topadresje! Alles wat ik hier bestel is zeer smakelijk!